Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی مرزبان که قرار بود نمایش «دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد» را اردیبهشت و خرداد امسال در سالن اصلی تئاتر شهر به صحنه ببرد درباره تعویق احتمالی اجرای این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه با شرایط پیش آمده مشخص نیست که اجرای نمایش کی خواهد بود چون این روزها با تنها چیزی که نمی‌توان جنگید کرونا است و اتفاقات پیش رو قابل پیش بینی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دورخوانی ها و تمرین‌های ابتدایی نمایش شروع شده بود و همه چیز به خوبی پیش می‌رفت اما متاسفانه شرایط جدیدی که پیش آمده و قرمز شدن وضعیت تهران باعث نگرانی ام شده است چون تعداد بازیگران نمایش زیاد هستند بنابراین ترسیدم که خدای نکرده افراد گروه مبتلا شوند از همین رو طی صحبت‌هایی که با مجموعه تئاترشهر داشتم قرار بر این شد در طول مدتی که تهران در قرنطینه است تمرین‌های «دکتر نون» نیز تعطیل شود. به هر حال مجبور به پذیرش این شرایط هستیم و نباید گروه را به خطر بیندازیم.

این کارگردان باسابقه تئاتر یادآور شد: به دلیل بحران کرونا یک سال کار تعطیل شد و ما مجبور شدیم نمایش را با بازیگران و گروهی جدید مجدداً آماده کنیم که همین مساله باعث شد دورخوانی ها و تمریناتمان را از ابتدا شروع کنیم اما متاسفانه دوباره مجبور به توقف تمرین‌ها شدیم. در حال حاضر نیز مجدداً تغییری در گروه بازیگران داشتیم که به زودی اسامی آنها را اعلام خواهم کرد.

مرزبان در پایان صحبت‌هایش متذکر شد: امیدوارم بالاخره شرایط برای اجرای نمایش مساعد شود چون این اثر نمایشی بیش از ۱۲ سال است که ذهن من را به خود مشغول کرده و علاقه مند به اجرای آن هستم اما هربار بنا به دلایلی به تعویق می‌افتد.

در خلاصه داستان «دکتر نون …» که ماجرایی عاشقانه و سیاسی دارد و بر اساس داستانی به همین نام نوشته شهرام رحیمیان به صحنه خواهد رفت، آمده است: اسفندیار و ملک‌تاج از کودکی چنان به هم علاقه‌مند بودند که دقیقه‌ای از یکدیگر جدا نمی‌شدند و عشق آتشین آن دو به ازدواج انجامید. حال در کودتای ۱۳۳۲ از اسفندیار (دکتر نون) که از یاران نزدیک و وفادار دکتر مصدق است، خواسته می‌شود مصاحبه‌ای ضد نخست وزیر انجام دهد که با مخالفت او مواجه می‌شود. اسفندیار به زندان می‌افتد و ساواک برای انجام مصاحبه به انواع شکنجه متوسل و هر بار با مقاومت دکتر نون روبرو می‌شود تا اینکه پای ملک‌تاج به میان می‌آید و جدال میان عشق و وفاداری به نخست وزیر آغاز می‌شود...

کد خبر 5186581 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: هادی مرزبان محدودیت های کرونایی تئاتر شهر فیلم سینمایی فیلم کوتاه ویروس کرونا شهید سید مرتضی آوینی فیلم مستند رادیو نمایش سریال ایرانی شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی رادیو شبکه دو سیما شبکه سه سیما موسیقی ایرانی جایزه سینمایی دکتر نون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • تماشا خانه سیار کانون به استان فارس رسید
  • اجرای تئاتر عروسکی در مناطق کم برخوردار فارس
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • «گالیله» یک میلیاردی شد
  • «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت
  • شهیدان در حقیقت شناسنامه واقعی ملت ایران هستند/ هر کس در جبهه می‌جنگید عباس انقلاب بود
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب