Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز همان‌طوری که نقی معمولی را مردم می‌شناسند نورالدین خانزاده هم با "نون‌خ"برای مردم شناخته شده است. مردی که با ماجرای تجارتِ تخمه وارد شد و حالا ماسک‌زده و با دستمایه قرار دادن کرونا و اتفاقات مختلف به فصل سوم رسیده‌اند. مجموعه تلویزیونی که فراز و فرود‌های زیادی در فصل سوم خودش داشته، اما بنابر نظرسنجی اعلام شده سازمان صداوسیما و نگاهی به آرای مردمی برنامه "سریالیست"، اثر سعید آقاخانی و تیکه‌های به‌روز و توجه به گویش‌ها و لهجه‌های متنوع و مختلف در داستان را مردم می‌پسندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریالی که تا روز دوشنبه ۱۶ فروردین‌ماه روی آنتن خواهد بود؛ مجموعه‌ای که از فضای تخمه آفتاب‌گردان به گیاهان دارویی، پسماند و حتی معدن رسیده‌اند. اختلاس و اتفاقات فصل اول و بعد زلزله کرمانشاه و شوخی با وزیر جوان و جشنواره فجر و حتی نیم‌نگاهی به انتخابات آمریکا، فصل سوم "نون‌خ" را وارد فضای جدیدی مثل معدن و گیاه دارویی و حتی پسماند‌ها کرد. البته بخش کرونایی‌اش و نوع ماسک‌زدن‌ها انتقاداتی را به همراه داشت که در جریان گفتگو با مهدی فرجی تهیه‌کننده این سریال به آن پرداخته شد.

انتقاداتی که برخی در فضای مجازی داشتند؛ تجمع آدم‌ها دور یک سفره و زیر یک سقف، ماسک زیرچانه موقع خوردن غذا، عدم استفاده درست دراماتیک از ماسک و حتی شخصیت کرونایی به نام سیروس داماد نورالدین خانزاده که علی صادقی ایفایش کرد هم محل بحث بود.

بیشتر بخوانید

چرا «روناک» در «نون خ» مردانه رفتار می‌کند؟ / ماجرای جمله معروف «دوغ یا نوشابه»

البته بسیاری به غیبت حمیدرضا آذرنگ و حتی فراموش شدن کاراکتر مه لقا خانم با نقش‌آفرینی فریده سپاه منصور هم انتقاداتی داشتند که درباره بازگشت کاراکتر آذرنگ و غیبتش هم با تهیه‌کننده سریال صحبت شد.

فصل چهارم "نون‌خ" ساخته می‌شود

مشروح این گفتگو را در ادامه بخوانید:

* گفتگو را با این نکته آغاز کنیم که این روز‌ها صحبت از ساخت فصل جدید این مجموعه تلویزیونی می‌شود؛ قرار است به این زودی‌ها اتفاق بیفتد و شرایط به چه صورت خواهد بود؟

در حال بررسی‌ایم و امیدواریم هرچه زودتر ساخته شود؛ اگر عوامل‌مان را بتوانیم هماهنگ کنیم امسال فصل چهارم ساخته می‌شود تا به نوروز ۱۴۰۱ برسد. در ساخت ادامه این سریال تردیدی وجود ندارد، اما مقدمات و شرایط ساخت آن نیز مهم است. چرا که در حال حاضر سعید آقاخانی به عنوان کارگردان و بازیگر نقش اصلی سریال تعهداتی دارد و هنرمندان دیگر هم به همین صورت، که باید این هماهنگی‌ها اتفاق بیفتد. اگر شرایط فراهم شود امسال، وگرنه برای سال دیگر کار به مرحله تولید برسد. اصل بر ساخته شدن است که ان‌شاءالله این اتفاق خواهد افتاد.

چرا اهالی "نون‌خ" در فصل سوم ماسک زدند؟

* نکته دیگر حاشیه‌ها و هجمه‌هایی است که به نوع ماسک‌زدنِ کاراکتر‌های سریال بوده و حتی به نوع پرداختِ موضوع کرونا در سریال ایراد گرفتند؛ هدف "نون‌خ" از ورود به این ماجرا چه بوده و آیا به هدف‌گذاری‌های که داشتید دست پیدا کردید؟

اولاً به فضل الهی و لطف خدا و تلاش همکارانم و از طرفی دیگر کارگردانی و نویسندگی خوب، سری سوم "نون‌خ" از دو فصل قبلی بیشتر دیده و پسندیده شد. بازخورد‌هایی که ما داریم از فصل اول و دوم جلوتر بوده و بهتر بوده است. این نظر مردم، نقد‌ها و کارشناسانی که دیدیم حتی در فضای مجازی، نسبت به فصل اول و دوم جذاب‌تر و بهتر بود و اشکالات کمتری داشت. در مورد ماسک‌ها و انتقاداتی که شما به آن اشاره کردید؛ به دو دلیل استفاده کردیم.

خواستیم به مردم بگوییم کرونا هست و مراعات کنید. سکانس و یا موقعیت و صحنه‌ای کات داده می‌شد هنرمند و بازیگر ما بتوانند ماسک‌شان را بزنند تا کسی خدایی نکرده به این بیماری مبتلا نشود. ۵ ماه و نیم فیلمبرداری داشتیم و خوشبختانه یک نفر هم کرونا نگرفت. به این دلیل بود که پروتکل‌ها به جدّ پیگیری می‌شد و بچه‌ها هم رعایت می‌کردند.

همه تلاش و هدف‌گذاری ما این بود که به مردم این مراقبت‌ها و مواظبت‌ها را یادآوری کنیم که فاصله اجتماعی را رعایت کنند و جای جای داستان این موضوع گفته شود. به نظرمن این اشکال وارد نیست، چون برای همه این اتفاقات توجیه داشتیم و کاملاً هوشمندانه آقای آقاخانی طراحی کردند.

کاملاً عِرق و تعصب به وطن در جای جای سریال وجود دارد

* موضوع بعدی، بحثِ ورود به مسائل مختلف از جمله بورس، شهدای دفاع‌مقدس و حتی معدن و پولشویی، رأی الکترال و به‌دنیا آوردن بچه در کانادا، نشان داد که "نون‌خ" بحث کنایه و طعنه به روش خودش را همچون فصل‌های قبلی در این فصل هم رعایت کرده است؛ چقدر مورد انتقاد و چقدر مورد استقبال قرار گرفتید؟

بالأخره سریال باید همه جنبه‌ها را در خودش داشته باشد و محتوا عرضه کند. فقط قرار نیست حرف کمدی بزند و برود. برخی از نقد‌های اجتماعی را در قالب کمدی مطرح کند و واقعاً نویسنده سریال زحمت کشید. آقای آقاخانی پرداخت خوبی در فیلمنامه داشتند و کاملاً عِرق و تعصب به وطن در جای جای خود نورالدین و دخترش و سریال وجود دارد. وقتی نورالدین شخصیت اصلی داستان اعتقاد دارد که فرزندِ دخترش باید در کشورش فارغ شود و نه در کشور دیگری این بچه به‌دنیا بیاید.

همه کار کردیم تا کار خنده‌دار بی‌خاصیتی نباشیم

یا وقتی به موضوع معدن و بورس می‌رسند این دغدغه‌ها خودش را نشان می‌دهد. می‌گویند یک عده جوان خون داده‌اند تا حرف‌ها و رفتار‌هایی از این جنس اتفاق نیفتد. یا بورس که در اثر یک اشتباه، زندگی بسیاری تباه شد. بحث بیکاری و گرانی به کرّات در سریال مطرح می‌شود و یا حتی با رأی الکترال آمریکا شوخی می‌شود. ما همه کار کردیم تا "نون‌خ" صرفاً کار خنده‌دار بی‌خاصیتی نشود و موضوعات مبتلابه را در دلِ اتفاقات مختلف مطرح کردیم.

ماجرای غیبت حمیدرضا آذرنگ

* یکی از موضوعات دیگر غیبت حمیدرضا آذرنگ در فصل سوم و انتخابِ درست یدالله شادمانی در نقش بهادرخان بود؛ همان نقشی که قرار بود اکبر عبدی ایفایش کند و به دلیل بیماری و کسالت نتوانست خودش را به فیلمبرداری برساند. آیا قرار است در ادامه فصل‌ها، آذرنگ هم به جمع کاراکتر‌ها بپیوندد؟

ما هم دوست داشتیم در خدمت آقای آذرنگ باشیم و به لحاظ زمانی که درگیر ساخت فیلم‌سینمایی‌شان بودند با ما مطابقت پیدا نکردند و امیدوارم در فصل بعدی بتوانیم در خدمت‌شان باشیم. چرا که کاراکتر حمیدرضا آذرنگ در سریال، یکی از ارکان "نون‌خ" بوده و اگر گرفتار نبودند و شرایط فراهم بود حتماً از حضورشان بهره خواهیم برد.

انصافاً اقای یدالله شادمانی هم در نقش بهادرخان درخشیدند و با آنچه که حق‌شان بود، دیده شدند و امیدوارم این موفقیت در کار‌های دیگر این هنرمند عزیزمان، تداوم داشته باشد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلوزیونی سریال نون خ حمیدرضا آذرنگ فصل سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۵۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق

به ویژه اینکه تعدادی از آنها شهرتی جهانی داشته و می‌توانند پای آثار نمایشی تولید شده در این چارچوب را به بازار جهانی باز کنند. موضوعی که چندان مورد توجه سینمای ایران قرار نگرفته و اندک آثار تولید شده در این باب نیز متعلق به تلویزیون بوده‌ا‍‌ند. فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی که به نوعی محصول مشترک ایران و ترکیه به حساب می‌آید، نخستین تجربه جدی سینمای ایران در این رابطه است که به تازگی روی پرده سینماهای کشور رفته و در هفته نخست رکورد فروش ریالی و تعداد تماشاگر را شکسته است.

فتحی که تجربه تولید آثار تاریخی در قاب کوچک را داشته، در «مست عشق» سراغ یکی از مهمترین شعرا و عرفای تاریخ ایران یعنی جلال‌الدین محمد بلخی مشهور به مولانا رفته و بخشی از دوران زندگی وی را به تصویر کشیده که از کشش دراماتیک مناسبی برخوردار است. فرهاد توحیدی که یکی از قدیمی‌ترین فیلمنامه‌نویسان پس از انقلاب به حساب می‌آید در «مست عشق»، مولانا و شمس تبریزی را به عنوان ستون‌های فیلمنامه قرار داده و قصه را با محوریت این دو پیش می‌برد. قصه‌ای شخصیت محور که با چرخشی ظریف به سمت ماجرامحوری رفته و چند داستانک جذاب را به آن گره می‌زند.

توحیدی در پرده نخست، قصه را با یک حادثه آغاز کرده و سوالی را پیرامون ناپدید شدن شمس تبریزی مطرح می‌کند. سپس با یک فلاش‌بک به گذشته‌ای نه چندان دور رفته و برخورد مولانا و شمس را کلید می‌زند که سرانجام به یک نقطه عطف می‌رسد. جایی که مولانا مجذوب شخصیت پیچیده و خاص شمس شده و نگاه‌اش به جهان تغییر می‌کند. در نیمه میانی، توحیدی روی حسادت به عنوان یکی از تم‌های فیلمنامه مانور داده و موانعی را بر سر راه مرید و مراد قرار می‌دهد تا از بار تنش حاکم بر آن کاسته نشود. در این بین رفت و برگشت‌های زمانی هم رخ می‌دهد که از ساختار قصه بیرون نزده و تماشاگر را سردرگم نمی‌کند. در واقع این ساختار غیرخطی برای آن است که تکه‌های پازل قصه کنار یکدیگر قرار گرفته و یکپارچگی آن از دست نرود.

داستان‌های فرعی نقشی کلیدی در پیکره فیلمنامه‌های امروزی دارند و ((مست عشق)) از این بابت نمونه‌ای درخشان به حساب می‌آید. اولی قصه عشق نافرجام پسر مولانا (علاء‌الدین) به کیمیا خاتون است که به خوبی در بافت قصه جا افتاده و مثلثی عاشقانه را شکل می‌دهد و تماشاگر را به حدس و گمان‌هایی پیرامون نقطه عطف دوم فیلمنامه وادار می‌کند. دیگری داستانک مربوط به اسکندر بیک فرمانده خشن اهل قونیه است که علاقه‌ای نافرجام به دختری مسیحی به نام مریم داشته و توحیدی این داستانک را به بهترین شکل به قصه اصلی پیوند زده است. نکته مهمی که در فیلمنامه ((مست عشق)) به چشم می‌خورد، وفاداری به اندازه نویسنده به تاریخ است که وجوه نمایشی خوبی نیز به آن بخشیده شده است. همان‌طور که از عشق به عنوان تم اصلی و جانمایه اثر بهره گرفته و آن را به شخصیت‌های اصلی گره زده است.

حسن فتحی در آخرین ساخته سینمایی‌اش دست به ریسک بزرگی زده و به سراغ شخصیتی رفته که میلیون ها طرفدار در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر دارد. او با توجه به فیلمنامه خوبی که در اختیار داشته تلاش کرده تا اثر شسته‌رفته‌ای را خلق کند. تلاشی که از همان سکانس نخست (کابوس جنگ اسکندربیک) خود را به رخ کشیده و تا آخر ادامه پیدا می‌کند. به ویژه در دکوپاژ فیلمنامه که ظرافت و وسواس خاصی در آن به چشم می‌خورد. برای مثال می‌توان به سکانس گفتگوی طولانی شمس و مولانا اشاره کرد. البته نمی‌توان از مست عشق گفت و به فیلمبرداری درخشان زنده‌یاد مرتضی پورصمدی و تدوین استاندارد میثم مولایی اشاره نکرد.

یکی از چالش‌های مهم فیلم انتخاب بازیگران آن بوده که ترکیبی از بازیگران ایرانی و ترک به حساب می‌آید و ایجاد هارمونی میان آنها کار سختی به نظر می‌رسد. اتفاقی که تا حدود زیادی رخ داده و بازیگران نقش مهمی در کیفیت برجسته فیلم دارند. پارسا پیروزفر و شهاب حسینی انتخاب‌های هوشمندانه‌ای برای ایفای نقش‌های مولانا و شمس تبریزی بوده‌اند که البته کفه ترازو به سمت حسینی اندک چربشی دارد. همچنین بازیگران ترک زبان که در سینما و تلویزیون ترکیه شهرت زیادی دارند، در ایفای نقش‌ها موفق بوده اند.

مست عشق از آن دسته فیلم‌هایی است که تولید و پست پروداکشن سختی داشته که از این بابت می‌توان به گروه تولید آن دستمریزاد گفته و دستاوردهای آن برای سینمای ایران را به فال نیک گرفت.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903013

دیگر خبرها

  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • پیشنهاد عجیب ماسک برای برخورد با دانشجویان معترض
  • دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم/ نگاهی به فیلم مست عشق
  • انتقاد ردبول از مرسدس در ماجرای جذب فرستاپن
  • استایل و پوشش متفاوت بازیگران زن در پشت‌صحنه یک تئاتر | تصویر
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • لِه شدن بازیگران زن و مرد زیر دست و پا طرفداران و بادیگاردها در مشهد! | فیلم